Текст
Мектеп директоры А.Мағжанованың төрағалығымен тамақтану сапасы жөніндегі мониторингтік комиссия мүшелері оқушылардың ата-аналарының қатысуымен мектеп асханасында тамақ дайындауға тексеру жүргізді. Тамақтануды ұйымдастыру үшін оқушылардың жас ерекшеліктерін ескере отырып, 4 апталық мәзір бар, буфет өнімдері сапалы және әрқашан жаңадан дайындалады. Асхана қызметкерлері асханада жұмыс істеу кезінде гигиеналық талаптарды сақтайды.(маскалар, қолғаптар, қалпақтар).Санитарлық нормалардың бұзылуы анықталған жоқ. Тексерілген өнім нормаларға сәйкес келеді.
/public/files/2021/12/6/061221_182658_whatsapp-video-2021-12-06-at-182409.mp4