Текст
Ұйымдар тізімі
31.01.2024 жылы мониторингтік комиссия келіп түскен тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығына, тағамдар мен дайын тағамдарды сақтау мерзімдері мен шарттарының сақталуына мониторинг жүргізді.
Ас блогының және асхананың үй-жайлары тәртіп пен тазалықта ұсталады. Үй-жайларда орнатылған барлық технологиялық және тоңазытқыш жабдықтары жарамды күйде болады. Асхана қызметкерлері асханада жұмыс істеу кезінде гигиеналық талаптарды сақтайды. (маскалар, қолғаптар, төсеніштер). Тексерілген өнім нормаларға сәйкес келеді.









Көркем еңбек және музыка пәндері...